Скільки киян уже з теплом та світлом: Кличко розповів про ситуацію у столиці після атаки

Читать на русском
У Києві водопостачання повернули всім мешканцям міста. Половина – вже із теплом у будинках. З електроенергією ситуація складніша.

У Києві станом на ранок суботи 17 грудня водопостачання повернули всім жителям міста. Половина – вже із теплом у будинках. З електроенергією ситуація трохи складніша, досі є аварійні відключення.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко зранку 17 грудня.

Метро у Києві відновило перевезення пасажирівКиївський метрополітен відновлює роботу у звичайному режимі вранці у суботу, 17 грудня. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Водопостачання повернули всім мешканцям столиці. Половина киян - вже з теплом і ми працюємо, щоб відновити його всім жителям міста. З енергопостачанням наразі 2/3 киян. Але графіки аварійних відключень застосовуються. Бо дефіцит електроенергії- значний. І енергетики просять і надалі економити», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці Кличко повідомив, що київський метрополітен відновлює роботу у звичайному режимі у суботу, 17 грудня. Підземка знову почне перевозити пасажирів.

Напередодні після ракетних ударів київське метро припинило перевезення пасажирів. Причина - відсутність необхідної потужності для руху поїздів внаслідок російської атаки на об'єкти енергетики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: