Путін відмовився зустрічатися з Зеленським: назвав його «пособником нацизму»

Читать на русском
Американські журналісти розповіли, що у 2021 році володимир путін відмовився від особистої зустрічі з Володимиром Зеленським.
Володимир путінФото – dpa

Російський диктатор володимир путін не захотів особисто зустрічатися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що на початку 2021 Зеленський запровадив санкції проти олігарха Віктора Медведчука, після чого були закриті його телеканали. Саме це і розчарувало путіна.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

Через це «надії Кремля були розбиті». Зокрема, своє розчарування диктатор продемонстрував у жовтні 2021 року, коли зустрівся у своїй сочинській резиденції з ізраїльським прем’єр-міністром Нафталі Беннеттом.

Журналісти зазначили, що коли почали говорити про Україну, то путін «спалахнув гнівом».

За даними видання, Беннет йому розповів, що Зеленський зацікавлений у зустрічі тет-а-тет. Втім, путін заявив, що йому «немає чого обговорювати з цією людиною». Також він додав: «Що він за єврей? Він пособник нацизму».

Нагадаємо, путін хоче провести переговори з Києвом, щоб погіршити відносини України з західними партнерами. Крім того, він хоче дати своїм військам відновитися.

Володимир Зеленський заявив, що він готовий до переговорів з росією. Однак країна-агресор має звільнити всі окуповані території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: