Росія перекинула до Білорусі ще щонайменше пів сотні «Уралів» – «Гаюн»

Читать на русском
Росія перекинула до Білорусі ще щонайменше 50 нових вантажних автомобілів Урал. Техніка може призначатися для російських військових на білоруському полігоні.
Беларускі Гаюн

Росія перекинула до Білорусі ще щонайменше 50 нових вантажних автомобілів «Урал». Техніка може призначатися для російських військових на білоруському полігоні.

Про це повідомляє «Беларускі Гаюн».

Відомо, що 16 грудня з рф до Білорусі прибув черговий ешелон із технікою окупантів.

«Ешелон вирушив із залізничної станції «Мисяш» (Челябінська область, рф) 11 грудня та прибув на залізничну станцію «Осиповичі-1» (Могилівська область, Білорусь) 16 грудня», – йдеться в повідомленні.

У складі ешелону було перекинуто приблизно 50 одиниць нових вантажних автомобілів «Урал». Зауважують, є підстави вважати, що техніка призначається для постачання військових ЗС рф, які знаходяться на полігоні «Осиповичський».

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Також 11 грудня на станцію «Полонка» прибув військовий ешелон зі станції «Мисяш» з 30 одиницями нових вантажних автомобілів.

Нагадаємо, у Гомельській області Білорусі помітили велику кількість медичної техніки рф.

Також до військ радіоелектронної боротьби Збройних сил Білорусі надійшли нові зразки спеціальної військової техніки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: