«Їхнє бажання помститися залишається»: Зеленський оцінив ймовірність наступу росії у 2023 році

Читать на русском
Новий наступ росії наступного року цілком можливий, оскільки росіяни ніколи не відмовлялися від бажання окупувати Україну.
president.gov.ua

Новий наступ рф наступного року цілком можливий, оскільки росіяни ніколи не відмовлялися від бажання окупувати наші території і помститися за поразки на фронті.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю TF1 INFO.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

«Так, ми це (імовірність нового наступу рф у 2023 році – ред.) цілком усвідомлюємо. Ми можемо зрозуміти їхнє бажання помститися, це залишається їхньою одержимістю, їхнім бажанням напасти на нашу країну, окупувати нашу територію. Вони ніколи не відмовлялися від цього проекту, я вважаю. Але питання, чи здатні вони на це? І чи здатні ми впоратися із цим? Але я впевнений, що їхнє бажання досягти цього все ще є», – зазначив він.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив про те, що у лютому 2023 року росія може вчинити нову спробу наступу. Для України головне утримати лінію фронту та не здавати позиції.

У Генштабі повідомляли, що припинення вогню на фронті на Новий рік не очікується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: