Росія пошкодила критичну інфраструктуру Київщини та 9 будинків

Читать на русском
Російські окупаційні війська ракетними ударами пошкодили майже десяток приватних будинків у різних районах Київщини.

Російські окупаційні війська ракетними ударами пошкодили об'єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах Київської області. Є троє поранених та проблеми з електроенергією, зв'язком, водо- та теплопостачанням.

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

«Київщина. Внаслідок масованої атаки пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області. На жаль, є троє постраждалих, одна людина у важкому стані. Усім надається необхідна допомога. На місцях працюють екстрені служби та представники органів місцевого самоврядування, щоб оцінити руйнування та якнайшвидше почати роботу з відновлення», – інформує він.

За словами Кулеби, у регіоні діють екстрені вимкнення електрики, але лікарні та критична інфраструктура функціонує на генераторах. У деяких громадах є перебої зі зв'язком, водо- та теплопостачанням, але працюють відповідні служби.

Нагадаємо, зранку 16 грудня російські терористи випустилипо цілях в Україні 60 ракет. Скільки з них збито – поки невідомо.

Російські окупанти в ході ракетної терористичної атаки на українську енергетичну інфраструктуру завдали удару по ДніпроГЕСу в Запоріжжі.

Також повідомлялося про вибухи в Києві, руйнування під'їзду житлового будинку із жертвами у Кривому Розі та обстріли Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: