У Київській та Одеській областях застосували екстрені відключення світла

Читать на русском
Енергетикам 15 грудня довелося запровадити аварійні відключення електроенергії у двох областях України.

У четвер, 15 грудня, енергетикам довелося запровадити аварійні відключення електроенергії у двох областях України – Одеській та Київській.

Про це повідомили місцеві ДТЕК зранку 15 грудня.

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

«Через чергову російську терористичну атаку в Одесі відбуваються аварійні відключення світла. В області продовжуються екстрені відключення. Просимо набратися терпіння та зберігати спокій. Енергетики ДТЕК та НЕК Укренерго вже роблять усе можливе, щоб повернути світло до будинків мешканців Одеської області», – йдеться у повідомленні.

На сайті ДТЕК Київські регіональні мережі сказано, що «в регіоні відбуваються екстрені відключення світла, це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій обладнання».

Графіки стабілізаційних відключень поки що не діють.

Нагадаємо, напередодні в Укренерго заявили, що протягом попередньої доби аварійних відключень світла вдалося уникнути. Але ситуація в енергосистемі досі залишається складною.

В ОПУ припустили, що вже найближчими днями в Україні можуть залишити лише планові відключення електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: