В ОВА розповіли, коли Київщина може повернутися до планових відключень світла

Читать на русском
Енергетики Київщини мають намір повернутися до планових графіків відключення світла вже найближчим часом, попри будь-які труднощі.

Енергетики Київщини мають намір повернутися до планових графіків відключення світла вже найближчим часом, попри будь-які труднощі.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Telegram.

За словами Кулеби, енергетики Київської області працюють у посиленому режимі, попри складні погодні умови та обстріли. У їхніх планах – найближчим часом вийти на планові відключення світла.

«Відновлювальні роботи мереж продовжуються. Загалом ситуація в енергосистемі залишається складною. Багато що залежить від нас із вами. Необхідно продовжувати тотальну економію електрики, щоб уникнути подальших аварійних відключень», - наголосив голова Київської ОВА.

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

І додав слова подяки всім, хто відповідально ставиться до споживання електроенергії.

Нагадаємо, в енергосистемі України станом на 13 грудня зберігалася складна ситуація, як через обстріл енергосистеми, так і через несприятливі погодні умови.

Раніше до енергосистеми України підключили ще один енергоблок АЕС, який було виведено з ладу внаслідок ракетного обстрілу Росії 23 листопада.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: