Залужний обговорив із генералом США постачання зброї

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів переговори з очільником Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів переговори з очільником Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Насамперед сторони обговорили постачання зброї Україні.

Про це повідомив Залужний в Telegram.

Як змінювалася чисельність Збройних сил УкраїниЧисельність Збройних сил України порівняно з 2014-2021 роками зросла майже втричі. Докладніше – на інфографіці.

«Підтримую постійний діалог із головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Актуалізував питання надання Силам оборони України озброєнь, боєприпасів та техніки, які необхідні для стримування російської повномасштабної агресії», - написав він за підсумками переговорів.

За словами Залужного, під час обговорень він поділився з американським колегою своїм головним висновком активної війни з росією - «із таким ворогом не тільки потрібно, а й цілком можливо воювати аж до кінця».

«Сподіваюся на подальшу дієву підтримку у реалізації планів Генерального штабу Збройних сил України», - додав головнокомандувач.

Нагадаємо, за словами Залужного, українське військо досить укомплектоване, потреби у новій хвилі мобілізації для збору ще сотень тисяч людей наразі немає.

Зазначимо, за словами Залужного, від початку війни з ЗСУ було звільнено 10 генералів, ще один застрелився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: