Залужний відреагував на сьогоднішній масований ракетний удар

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на сьогоднішній масовий ракетний удар та подякував партнерам за передані Україні комплекси ППО та ПРО.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на сьогоднішній масовий ракетний удар та подякував партнерам за передані Україні комплекси ППО та ПРО.

Залужний підкреслив, що понад 60 із понад 70 ракет, які противник сьогодні випустив по території України, збиті силами та засобами Повітряних Сил, протиповітряної оборони Сухопутних військ, розгорнутими мобільними вогневими групами складових Сил оборони.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Дякую військовослужбовцям, які тримають небо над нами! Щира подяка партнерам за надані системи ППО та ПРО», - додав він у Telegram.

Нагадаємо, 5 грудня протягом більш ніж двох годин росія завдавала ракетних ударів по Україні. Система ППО спрацювала у Київській, Запорізькій, Одеській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Харківській областях.

Внаслідок ракетної атаки є нові влучання та пошкодження на об'єктах критичної інфраструктури. У деяких областях виникли перебої з водою та електрикою.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній масований обстріл росії. За його словами, сили ППО збили більшість ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: