Підкуп голови Держлікслужби: затриманому повідомили про підозру

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку повідомили про підозру бізнесмену, якого затримали за підозрою в наданні хабара керівнику державної служби.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру підприємцю, якого нещодавно викрили на спробі підкупити за 10 тисяч доларів керівника Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Про це «Слово і діло» повідомили співрозмовники в правоохоронних органах.

Як відомо, 9 грудня НАБУ і САП затримали підприємця під час вчинення злочину, а саме спробі підкупити керівника Держлікслужби. Слідство встановило, що підприємець запропонував керівнику Держлікслужби кошти, аби той посприяв і надав відповідний дозвіл для швидкого ввезення препаратів, які віднесені до прекурсорів та наркотичних лікарських засобів, на територію України із-за кордону. Особу викрили під час надання 10 тис. дол.

Затриманому підприємцю повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 369 ККУ (надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру трьом заступникам міського голови Одеси Геннадія Труханова, одному з них – Михайлу Кучуку – заочно. Раніше антикорупційні органи правопорядку також запідозрили двох бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Боруховича (Грановського).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: