Зеленський і Макрон синхронізували позиції напередодні саміту G7

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський і президент Франції Еммануель Макрон синхронізували позиції напередодні саміту країн Групи семи.
Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський і президент Франції Еммануель Макрон синхронізували позиції напередодні саміту країн Групи семи.

Про це Зеленський повідомив у Telegram.

Відомо, що онлайн-саміт G7 відбудеться уже наступного тижня.

«Провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Синхронізували позиції напередодні онлайн-саміту G7 та конференції з підтримки України в Парижі», – зазначив президент України.

Хто зі світових лідерів приїжджав до України за час повномасштабної війниПрезиденти та прем'єри яких країн приїжджали до України за час повномасштабної війни з росією – на інфографіці.

Зауважують, що глави держав обговорили реалізацію десятикрокової формули миру, співпрацю щодо оборони й енергетичної стабільності України.

Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Єрмак презентував послам країн Великої сімки «формулу миру» глави української держави Володимира Зеленського, запропоновану ним на саміті G20 у листопаді.

Раніше повідомляли, що у листопаді президент Володимир Зеленський на саміті G20 назвав десять умов для встановлення миру з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: