Уряд звільнив Олену Богдан з посади очільниці Держетнополітики

Читать на русском
Кабінет Міністрів призначив Олену Богдан головою Державної служби України з питань етнополітики та свободи совісті у лютому 2020 року.
irs.in.ua

У вівторок, 6 грудня, Кабінет міністрів звільнив з посади голови Державної служби України з етнополітики та свободи совісті Олену Богдан.

Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі.

«Кабінет міністрів України…звільнив Богдан Олену Володимирівну з посади голови Державної служби України з етнополітики та свободи совісті», — зазначив предлставник Кабміну.

Які кадрові перестановки пережив Кабмін ШмигаляВ уряді Шмигаля вже третій міністр охорони здоров'я та економіки, другий міністр оборони. Яких кадрових змін зазнав Кабмін – на інфографіці.

Як зазначається, при цьому Кабмін звільнив Володимира Ковтунця з посади заступника голови Національного агентства кваліфікацій.

Варто зазначити, що Кабінет Міністрів призначив Олену Богдан головою Державної служби України з питань етнополітики та свободи совісті у лютому 2020 року.

Згідно з інформацією видання «Главком», Богдан всіляко підтримує Російську Православну Церкву в Україні. У вересні посадовиця заявила, що Українська православна церква Московського патріархату має існувати та розпоряджатися Києво-Печерською лаврою.

Крім того, вона заявила, що Українська православна церква зараз є найбільшою релігійною мережею в Україні, а також у ній більше центрів, ніж у Православній церкві України.

Нагадаємо, що 1 грудня Верховна рада призначила Олександра Кубракова віцепрем'єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури, звільнивши його з посади міністра інфраструктури.

Напередодні Кабмін об'єднав в одне відомство Міністерство інфраструктури та Міністерство розвитку громад та територій.

Раніше ми повідомляли, що Києво-Печерська Лавра офіційно стала монастирем у складі ПЦУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: