Кабмін об'єднав два міністерства

Читать на русском
Міністерство інфраструктури та Міністерство розвитку громад та територій об'єднали в одне відомство.

Міністерство інфраструктури та Міністерство розвитку громад та територій об'єднали в одне відомство.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Рішення було ухвалено сьогодні у п'ятницю, 2 грудня.

Які кадрові перестановки пережив Кабмін ШмигаляВ уряді Шмигаля вже третій міністр охорони здоров'я та економіки, другий міністр оборони. Яких кадрових змін зазнав Кабмін – на інфографіці.

«На засіданні Уряду ухвалили рішення про об’єднання Міністерства інфраструктури та Міністерства розвитку громад та територій. Це дасть можливість більш ефективно планувати й реалізовувати процес відновлення», - сказав він.

Прем'єр додав, що новий віце-прем'єр-міністр Олександр Кубраков консолідуватиме роботу нового міністерства. За словами Шмигаля, «щоб здійснити програму екстреного відновлення, Україні потрібно наступного року 17 млрд доларів. Уряд перебуває на постійному контакті з партнерами».

Шмигаль також доручив Кубракову створити координаційний штаб, який займатиметься координацією роботи з постачання та розподілу генераторів, які Україна закуповує та отримує як гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, 1 грудня Верховна рада призначила Олександра Кубракова віцепрем'єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури, звільнивши його з посади міністра інфраструктури.

За призначення Кубракова віцепрем'єр-міністром проголосували 263 народні депутати.

30 листопада міністр інфраструктури Кубраков подав заяву про звільнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: