Никифоров назвав умову для проведення пресконференції Зеленського

Читать на русском
Велика класична пресконференція Зеленського відбудеться, коли буде вирішено питання безпеки. Зокрема, коли знайдуть потрібне місце.
Пресконференція Зеленського у травні 2020 рокуСлово і діло

Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться, коли буде вирішено питання безпеки.

Про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» сказав прессекретар Зеленського Сергій Никифоров.

«Пресконференція, звісно, буде. Але поки що якихось конкретних планів немає. Є дуже багато питань щодо безпеки», – сказав Никифоров.

Зеленський на пресмарафоні дав 16 обіцянок, але майже всі лунали ранішеВолодимир Зеленський дав 16 обіцянок під час пресмарафону 26 листопада. Але тільки чотири з них нові, решту він озвучував раніше.

«Якщо ми організовуємо класичну пресконференцію з відкритою акредитацією, це автоматично означає, що має бути абсолютно безпечне місце проведення – як тоді в метро, пам'ятаєте? А таких місць – годі знайти. Їх, по суті, немає», – додав він.

За словами Никифорова, на інтерв'ю із Зеленським є «сотні запитів», і велика пресконференція могла стати виходом із ситуації, хоча «флагманські видання все-таки хочуть ексклюзиви».

«Ми іноді експериментуємо з такою формою, як пресконференція для ЗМІ певної країни. Наприклад, у нас була пресконференція для данських журналістів. Але все одно це означає – так трошки журналістів «ламати через коліно». Це також не дуже добре. Вони ніби й відмовитися не можуть, щоб нічого не пропустити, а з іншого боку, не подобається їм ця історія. І я їх розумію», – розповів він.

Нагадаємо, останній пресмарафон за участю Володимира Зеленського відбувся 26 листопада минулого року та був присвячений екватору його каденції.

Крім того, у травні 2021-го Зеленський провів пресконференцію з нагоди свого дворічного перебування на посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: