У КМДА розповіли, коли столиця перейде на планові відключення світла

Читать на русском
Столиця може повернутися до планових відключень світла вже досить скоро - зараз ситуація зі світлом поступово стабілізується.

Столиця може повернутися до планових відключень світла вже досить скоро - зараз ситуація зі світлом поступово стабілізується.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв в ефірі телемарафону.

«Із позитивного – це те, що сьогодні вночі взагалі жодних відключень не було. Зараз потроху відключають, але вже невеликі обсяги - до 25% міста», - акцентував Пантелєєв.

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

За його словами, це пов'язано з певним прогресом стабілізації ситуації, а також нижчим споживанням електроенергії у вихідні порівняно з показниками у будні.

«Як на лівому, так і правому березі ситуація поступово стабілізується. Але треба розуміти, що повноцінне відновлення пошкодженої після обстрілів інфраструктури потребує досить багато часу. Я впевнений, що ми вийдемо на погодинні графіки, до яких ми звикли, і так житимемо й працюватимемо далі», - розповів Пантелєєв.

Втім, він підкреслив, що поки що точно спрогнозувати дату переходу на планові відключення вкрай складно.

«Але, така тенденція є і ми очікуємо, що досить скоро зможемо переходити на погодинні графіки відключення», - підсумував заступник голови КМДА.

Нагадаємо, у неділю, 4 грудня, у Києві тривають екстрені відключення світла. Графіки відключень поки що не діють.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: