У Києві тривають аварійні відключення світла, графіки не працюють – ДТЕК

Читать на русском
У неділю, 4 грудня, у Києві триватимуть екстрені відключення світла. Графіки відключень наразі не діють.

У неділю, 4 грудня, у Києві триватимуть екстрені відключення світла. Графіки відключень наразі не діють.

Про це повідомляє пресслужба компанії ДТЕК «Київські електромережі».

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

«У Києві відбуваються екстрені відключення світла. Складені раніше графіки стабілізаційних відключень поки що не діють. Енергетики ДТЕК разом із фахівцями НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами та органами державної влади роблять усе можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації», - йдеться у повідомленні.

За даними енергетиків, у Київській області 4 грудня також діють аварійні відключення електроенергії, тому графіки не працюють.

За словами прем'єра Дениса Шмигаля, в Україні сьогодні зберігається дефіцит в енергосистемі трохи менше за 20%. Потреби житлових будинків забезпечуються приблизно 40-50%.

Нагадаємо, у суботу вранці, 3 грудня, енергетики застосували екстрені відключення електрики у трьох регіонах – на Київщині, Одещині та Дніпропетровщині. Планові погодинні графіки зараз не діють.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: