Майже половина Київської області досі сидить без світла – ОВА

Читать на русском
Найбільш важка ситуація в Київській області склалася біля Фастова, у Києво-Святошинській та у Васильківській територіальній громаді
Ілюстративне фотоПортал Акцент

Попри роботу енергетиків, приблизно 40% населення Київської області все ще залишається без електропостачання після російського терористичного акту 23 листопада. В області масово розгортаються «Пункти незламності».

Про це повідомив голова Київської обласної Військової адміністрації Олексій Кулеба в ефірі інформаційного телемарафону

Зараз в області розгорнуто вже 278 «Пунктів незламності» і це не межа - кількість, в разі необхідності, буде збільшуватися.

«Найскладніша ситуація склалася на Фастівському електровузлі, Києво-Святошинській та у Васильківській територіальній громаді. Там роботи тривали всі вихідні. Люди залишалися навіть вночі для того, щоб подати електроенергію в будинки» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, остання масована ракетна атака росії на Україну була 23 листопада. До цього - 15 листопада та 10 жовтня. Після 23 листопада було повністю знеструмлено 11 областей України.

Після масштабної ракетної атаки росії тиждень тому проблема з електропостачанням зберігається в більш ніж 500 населених пунктах в семи регіонах України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: