У Польщі в центрі для біженців масово отруїлися українці

Читать на русском
У центрі для українських біженців в Глухолазах, що в Опольському воєводстві, госпіталізували з симптомами отруєння понад 20 осіб.
inpoland.net.pl

У центрі для українських біженців в Глухолазах, що в Опольському воєводстві, госпіталізували з симптомами отруєння понад 20 осіб.

Про це повідомляє in Poland.

Відомо, що отруєння було зафіксовано у 23 людей, серед них 8 дорослих і 15 дітей.

«Зараз у мене троє пацієнтів у дитячому відділенні та четверо у інфекційному. Їхній стан можна оцінити як добрий. Результатів лабораторних досліджень ще немає, але все вказує на класичне харчове отруєння», – розповів директор лікарні в Нисі Норберт Крайчі.

В яких країнах Європи найбільше українських біженцівЗ початку повномасштабної війни найбільше українських біженців прийняли Польща, Німеччина та Чехія. Докладніше – на інфографіці.

За попередньою інформацією, отруєння може мати вірусний характер, адже в одного хворого виявили симптоми норовірусу.

Нагадаємо, у Польщі планують внести зміни до спеціального закону про допомогу біженцям з України, який прийнятий в країні з початком війни.

На тлі атак росії на енергетичну інфраструктуру та ризиків, які несе зима, в українському уряді просили біженців по можливості не повертатися до весни. «Слово і діло» повідомляло, на яку допомогу можуть розраховувати українські біженці у топ-3 найпопулярніших країн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: