Зеленський підтвердив стабілізацію української енергетичної системи

Читать на русском
На цей час українські енергетики контролюють ситуацію. Зараз в більшій частині регіонів діють тільки стабілізаційні графіки відключення електрики
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Після попередньої терористичної атаки росіян вдалося стабілізувати українську енергосистему. Зараз в більшій частині регіонів діють тільки стабілізаційні графіки відключення електрики.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 27 листопада.

Відновлення енергосистеми та мир на умовах України: що Зеленський пообіцяв упродовж дев'ятого місяця війниЯкі обіцянки Володимир Зеленський давав упродовж дев'ятого місяця війни – у матеріалі Слово і діло.

«Ситуація енергетиками контролюється. І я дякую за це тисячі людей, які по всій нашій державі працювали цілодобово, щоб повернути світло, повернути людям воду, повернути нам з вами тепло і зв'язок» - зазначив він.

Зеленський додав, що за повернення світла і стабілізацію енергосистеми варто дякувати в першу чергу працівників енергетичних компаній, комунальних служб, ремонтних бригад, а також обласна влада там, де вони швидко включилися в роботу. Окрему подяку заслужив український бізнес, який прийшов на допомогу.

«Українська єдність знову і знову демонструє свою силу, демонструє нашу результативність» - резюмував він.

Робимо і будемо робити усе можливе, щоб зміцнити нашу оборону. Звернення ПрезидентаОфіс Президента України

Нагадаємо, до неділі, 27 листопада, енергетикам вдалося стабілізувати роботу енергосистеми України, але все ще залишається дефіцит електрики на рівні 20%.

Нагадаємо, після масштабних ракетних обстрілів росії 23 листопада були повністю знеструмлені 11 областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: