Дефіцит потужності в електросистемі все ще зберігається – «Укренерго»

Читать на русском
У неділю, 27 листопада, в українській електросистемі все ще зберігається дефіцит потужності. Станом на 11:00 він складає 20 відсотків.
www.iaea.org

У неділю, 27 листопада, в українській електросистемі все ще зберігається дефіцит потужності. Станом на 11:00 він складає 20%.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

Станом на 11:00 виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, яке поступово зростає через похолодання.

«З цих 80% критична інфраструктура споживає лише близько 10%, решта електроенергії використовується для електропостачання споживачів», – зазначають у компанії.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

В «Укренерго» повідомили, що за таких умов обленерго мають всі можливості рівномірно чергувати обмеження споживачів. Режим обмеження продовжує діяти через дефіцит потужності, який наразі складає близько 20%.

Нагадаємо, у суботу, 26 листопада, енергетики ввели в роботу ще один атомний блок українських АЕС.

У Києві майже повністю відновили електроживлення, воду, тепло, а також мобільний зв'язок. Ремонтні роботи перебувають на фінальному етапі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: