Стало відомо, скільки «Пунктів незламності» розгорнули рятувальники в Україні

Читать на русском
Рятувальники розгорнули по всій Україні майже тисячу Пунктів незламності. У них надали допомогу вже понад 67400 особам.
Пункт незламностіФото – ДСНС

По всій Україні Державна служба з надзвичайних ситуацій розгорнула вже 979 «Пунктів незламності».

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Від початку функціонування таких пунктів допомогу вже отримали 64 700 осіб. Серед них 57 250 громадян, які отримали допомогу саме у мобільних пунктах на базі наметів.

Поліцейські дільниці по Україні працюватимуть як «пункти незламності»Через масові відключення світла та тепла після ворожих ракетних ударів, поліцейські дільниці в Україні працюватимуть як «пункти незламності».

«Комплектування та функціонування зазначених пунктів здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування», – підкреслили у ДСНС.

Крім того, спеціалісти закликали українців дізнатися адреси найближчих «Пунктів незламності». Вони допоможуть у разі аварійного відключення зв’язку чи електроенергії.

Нагадаємо, у всіх областях України відкрили вже 4362 «пункти незламності», де люди можуть зігрітися, зарядити телефон чи побути якийсь час, якщо у будинку немає електрики.

Однак у Києві з 530 «пунктів незламності», роботу яких перевірили народні депутати, 20% виявилися закритими станом на суботу, 26 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: