У Києві підключатимуть електрику для споживачів на три години по черзі

Читать на русском
У Києві сьогодні по черзі даватимуть споживачам електрику – на три години, повідомив Кличко. Третина будинків у столиці вже опалюється.
AP Photo

У Києві протягом сьогоднішнього дня, 25 жовтня, енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів по черзі – на 3 години.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Він також написав, що третина будинків у Києві вже із теплом, і фахівці продовжують відновлювати опалення у столиці. Половина споживачів поки що без електроенергії.

Нагадаємо, після масштабного ракетного обстрілу росії 23 листопада було повністю знеструмлено 11 областей. Вчора електрику подали в усі області, але спочатку підключають об'єкти критичної інфраструктури.

Віталій Кличко раніше розповів, що влада Києва не виключає найгіршого сценарію розвитку подій взимку, коли повністю не буде електро-, тепло- та водопостачання. Але евакуацію населення не передбачено.

В Україні вже підготовлено понад 4 тисячі «пунктів незламності», де люди зможуть погрітися та зарядити телефони у разі тривалого відключення світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: