Поліцейські дільниці по Україні працюватимуть як «пункти незламності»

Читать на русском
Через масові відключення світла та тепла після ворожих ракетних ударів, поліцейські дільниці в Україні працюватимуть як «пункти незламності».

Через масові відключення світла та тепла після ворожих ракетних ударів, поліцейські дільниці в Україні працюватимуть як «пункти незламності».

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

За словами очільника Нацполіції Ігоря Клименка, всі підрозділи правоохоронців зараз працюють у повному обсязі, обладнані генераторами та готові приймати людей.

Новий проект «Пункти незламності» буде розгорнутий по всій країні – звернення ЗеленськогоПрезидент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 22 листопада, 272-го дня війни проти російських окупантів.

«Всі правоохоронні структури та рятувальники готувалися до такої ситуації. Люди мають знати: правоохоронці поряд. Ми організували засоби зв'язку поліцейських на всій території країни. Громадяни, якщо відчуватимуть небезпеку, мають звернутися до поліції», - зазначив Клименко.

За його словами, для українців відкрито понад 1200 відділків поліції.

«І ми запрошуємо наших громадян, які потребують допомоги, у тому числі й обігріву, у відділеннях поліції в регіонах», - додав він.

Нагадаємо, в Україні вже підготовлено понад 4 тисячі пунктів незламності, де люди зможуть погрітися і зарядити телефони у разі тривалого відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: