Арахамія розповів, скільки київських «пунктів незламності» виявилися закритими

Читать на русском
Народні депутати збираються підключити представників бізнесу та волонтерів, щоб пункти незламності запрацювали на повну силу.
Українська правда

У Києві з 530 «пунктів незламності», роботу яких перевірили народні депутати, 20% виявилися закритими станом на суботу, 26 листопада.

Про це голова депутатської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив в ефірі єдиного телемарафону.

«Мені, чесно кажучи, як представнику влади соромно, хоч це має бути соромно не мені, а міській владі Києва. Але мені соромно, бо у 20% ці «пункти незламності» взагалі закриті… Десь є три генератори, але вони не підключені, десь немає жодного генератора, десь немає інтернету, десь немає води», - йдеться у повідомленні нардепа.

Згідно зі словами Арахамії, народні депутати збираються підключити представників бізнесу та волонтерів, щоб «пункти незламності» запрацювали на повну силу.

«Безумовно, тиснутимемо і працюватимемо з міською владою, щоб протягом двох-трьох днів вирішити всі ці логістичні організаційні питання», – заявив голова президентської фракції.

При цьому, Арахамія пояснив, що нардепи вирішили перевірити роботу «пунктів незламності» у столиці, оскільки було багато скарг від киян, що пункти не працюють, там відсутні тепло, інтернет.

Водночас, у своєму Telegram-каналі Арахамія також повідомив, що в неділю «слуги народу» продовжать «інспектувати Київ».

Нагадаємо, станом на 23 листопада в Україні було підготовлено понад 4 тисячі пунктів незламності, де люди зможуть погрітися і зарядити телефони у разі тривалого відключення світла.

У Нацполіції повідомили, що через масові відключення світла та тепла після ворожих ракетних ударів, поліцейські дільниці в Україні також працюватимуть як «пункти незламності».

Раніше ми повідомляли, що по всій Україні вже працює понад 4360 «пунктів незламності».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: