Морпіхи ліквідували понад 80 окупантів, 6 САУ та 4 ворожі склади

Читать на русском
Українські морпіхи протягом тижня ліквідували понад 80 російських окупантів, ворожу техніку та їхні склади з боєприпасами.
Ілюстративне фотоФото – facebook.com/kmp.vmsu.ua

Українські морські піхотинці протягом тижня, з 19 по 25 листопада, знищили десятки російських окупантів, їхню техніку та склади з боєприпасами.

Про це повідомляє Командування морської піхоти у Facebook.

«Військовослужбовці військових частин та підрозділів Командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у складі угруповань продовжують давати гідну відсіч агресору. Артилерійські військові частини та підрозділи ВМС наносили вогневе ураження по російських окупантах», – йдеться у повідомленні.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Відомо, що українські воїни ліквідували 88 загарбників, 4 танки, 3 БМП та 1 ББМ. Крім того, вони знищили 6 ворожих САУ, 1 одиницю причепної артилерії, 1 ЗРК, 2 міномети та 10 АТТ.

Також противник залишився без 4 безпілотників та 4 сховищ з боєприпасами.

Нагадаємо, 26 листопада стало відомо, що українським прикордонникам мінометним вогнем вдалося знищити ворожий наглядовий пункт у Донецькій області та ліквідувати двох окупантів.

Українські військові 25 листопада ліквідували ще понад півтисячі окупантів. Всього з початку широкомасштабного вторгнення рф втратила 86 710 своїх військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: