Українські прикордонники знищили ворожий наглядовий пункт на Донеччині

Читать на русском
Українські прикордонники-мінометники знищили ворожий наглядовий пункт у  Донецькій області.
t.me/DPSUkr

Українські прикордонники-мінометники знищили ворожий наглядовий пункт у Донецькій області.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Telegram.

У суботу, 26 листопада, стало відомо, що українським прикордонникам мінометним вогнем вдалося знищити ворожий наглядовий пункт у Донецькій області та ліквідувати двох окупантів.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

«Воїни однієї з бригад ЗСУ розвідали розташування спостережного пункту окупантів. Прикордонна бойова група зі 120-мм мінометами отримала наказ вогневої поразки ворога. Мінометним вогнем було знищено позицію і 2-х окупантів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські військові минулої доби, 25 листопада, ліквідували ще понад півтисячі окупантів. Всього з початку широкомасштабного вторгнення рф втратила 86 710 своїх військових.

Водночас минулої доби бійці ЗСУ демілітаризували 4 склади з боєкомплектами російських загарбників. Вони знаходилися у Каховському, Скадовському, Василівському і Сватівському районах.

На Донбасі продовжуються активні бойові дії. У Луганській області російські окупанти зазнали великих втрат, а на Донеччині ЗСУ відбили атаки на вісім населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: