Росія призначила кримінального авторитета новим «смотрящим» за в'язницями в окупації

Читать на русском
Новим смотрящим за в'язницями в рф та на тимчасово окупованих територіях України став кримінальний авторитет Армен Саркісян.
antikor.com.ua

Новим «смотрящим» за в'язницями в рф та на тимчасово окупованих територіях України став кримінальний авторитет Армен Саркісян.

Про це повідомляє українська розвідка у Telegram.

Одним з головних напрямків його діяльності визначено створення нової «приватної військової компанії». Розвідники вважають, що нова структура швидко завербує значну кількість «новобранців». Зразком для проєкту має стати сумнозвісна ПВК «Вагнер». Ці новобранці мають посилити окупаційний контингент та створити внутрішню конкуренцію серед російських приватних військових компаній.

Спонсором цього проєкту став російсько-вірменський бізнесмен Самвел Карапетян. Він власник пов’язаної з «Газпромом» компанії «Ташир Холдинг», в яку також входить компанія «Електричні мережі Вірменії». Один зі спонсорів російської агресії проти України.

Варто зауважити, що Армен Саркисян – кримінальний авторитет з Горлівки. Близький до сім’ї президента-втікача Віктора Януковича та пов’язаний з іще одним кримінальником – Юрієм Іванющенком. Він знаходиться в українському розшуку як один з організаторів убивств на Майдані.

Нагадаємо, у Бєлгородській області росії розпочалося активне вербування працівників промислових підприємств у приватну військову компанію «Вагнера».

Раніше ПВК «Вагнер» оголосила про створення Центрів «підготовки та управління народним ополченням» у Курській та Бєлгородській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: