Удар по житловому будинку у Вишгороді: кількість жертв збільшилась

Читать на русском
Число жертв ракетної атаки у Вишгороді Київської області збільшилося до п'яти осіб. Сьогодні вранці у лікарні померла жінка.
t.me/andrii_nebytov

Число жертв ракетної атаки у Вишгороді Київської області збільшилося до п'яти осіб. Сьогодні вранці у лікарні померла одна із постраждалих.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції Київської області Андрій Небитов у Telegram.

Скільки ракет сьогодні летіло на Київ: Кличко розповів подробиці ворожої атакиПід час масованого ракетного удару в середу, 23 листопада, на Київ летіла 31 ракета, а 21 із них була збита.

«Станом на даний момент можна констатувати, що суттєво пошкоджено чотири багатоповерхівки, також пошкоджено дитячий садок та школу поряд. 35 постраждалих. Сьогодні вранці померла жінка – п'ята жертва цього вибуху. 30 людей перебувають у лікарні», – розповів Небитов.

За його словами, тіла кількох загиблих було знайдено біля будинку, ще одне - у квартирі, ще троє померли вже в лікарні.

Також, як повідомив Небитов, є руйнування ще восьми приватних будинків у Забір'ї, Чабанах, Глевасі та Українці.

«На жаль, чоловік із першого поверху багатоповерхівки у Фастівському районі також отримав осколкове поранення. Також постраждали шість співробітників нашої енергетичної галузі. Вони мають легкі поранення, після надання медичної допомоги вони вийшли з лікарні», – додав начальник обласної поліції.

Нагадаємо, 23 листопада вдень росія знову влаштувала масовану ракетну атаку по містам України. Під удар також потрапили Київ та Київська область. Напередодні було відомо про 4 загиблих внаслідок удару по дому у Вишгороді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: