Удари по Києву та області: з'явилися фото наслідків

Читать на русском
З'явилися фото наслідків ракетних ударів росії по Києву та області. Постраждали, зокрема, критична інфраструктура та житлові будинки.
https://t.me/OleksiyKuleba

Внаслідок ракетних ударів росії по Києву 23 листопада виникли пожежі у Дніпровському, Солом'янському та Голосіївському районах. Зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури, гаражі, адміністративну будівлю.

Фото наслідків опублікувало ДСНС.

«На місцях надзвичайних подій були руйнування об'єктів критичної інфраструктури та нежитлових споруд, що супроводжувалися подальшим горінням. Також внаслідок ракетних обстрілів виникли пожежі у гаражному кооперативі у Дніпровському районі та у 3 гаражах Солом'янського району. Крім того, у Голосіївському районі сталася руйнація адмінбудівлі, внаслідок чого від уламків постраждали 4 автомобілі, а також складське приміщення», – розповіли рятувальники.

Під удар росії потрапила також Київська область: зараз відомо про 4 загиблих та 27 постраждалих у Вишгородському районі. Ще 6 енергетиків, за словами голови обласної поліції Андрія Нєбитова, постраждали через ракетний удар по критичній інфраструктурі.

Фото наслідків удару по житловому будинку у Вишгороді оприлюднив голова адміністрації області Олексій Кулеба.

Нагадаємо, 23 листопада російські війська випустили по Україні 70 крилатих ракет. Система ППО знищила 51 ракету та п'ять дронів-камікадзе.

Постраждала, зокрема, енергетична інфраструктура. Обстріл росії призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. По всій Україні продовжуються аварійні відключення світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: