Окупанти обстріляли Вовчанськ на Харківщині, є постраждалі

Читать на русском
У Вовчанську на Харківщині внаслідок вечірніх обстрілів у понеділок із РСЗВ постраждали мирні мешканці.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська увечері 21 листопада обстріляли Вовчанськ Харківської області, внаслідок чого отримали поранення чоловік і жінка.

Про це очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, у Вовчанську на Харківщині внаслідок вечірніх обстрілів із РСЗВ у понеділок постраждали мирні мешканці.

«Окупанти вдарили із реактивних систем залпового вогню просто по житловому сектору. Поранені 2 людей: 57-річна жінка та 60-річний чоловік. Обоє госпіталізовані, отримали вибухові травми та осколкові поранення. Їхній стан медики оцінюють як середній», - йдеться у повідомленні керівника області.

При цьому, як повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, у понеділок, 21 листопада, в Харківській області окупанти обстріляли райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Стариця, Огірцеве, Зарубинка, Амбарне та Дворічна.

Нагадаємо, що у Куп'янському районі Харківщини дві людини отримали важкі травми внаслідок обстрілів з боку окупантів, постраждалих госпіталізували.

Раніше ми повыдомляли, що під завалами двоповерхового житлового будинку у смт Шевченкове у Куп'янському районі знайшли тіло загиблої жінки. Напередодні увечері у цей будинок влучила російська ракета С-300.

Також генпрокурор повідомив, скільки загиблих виявили на деокупованих територіях України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: