Обстріли Харківщини: двоє постраждалих у важкому стані

Читать на русском
По області протягом доби під артилерійським вогнем росіян опинялися Куп‘янський, Чугуївський та Ізюмський райони.
Ілюстративне фотоmvs.gov.ua

У Куп'янському районі Харківщини за минулу добу, 19 листопада, дві людини отримали важкі травми внаслідок обстрілів з боку окупантів, постраждалих госпіталізували.

Про це очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

«За добу внаслідок обстрілів Куп’янського району госпіталізовані 2 людей: 54-річна жінка та 60-річний чоловік. Обоє отримали вибухові травми та осколкові поранення, пацієнти у важкому стані», - йдеться у повідомленні Синєгубова.

Згідно зі словами керівника регіону, по області протягом доби під артилерійським вогнем росіян опинялися Куп‘янський, Чугуївський та Ізюмський райони. У Куп’янську внаслідок обстрілу елеватору виникла пожежа. Постраждалих немає.

При цьому, зазнали пошкоджень приватні домоволодіння та господарчі споруди.

Як зазначається, ударів по Харкову за минулу добу не зафіксували. Піротехнічні групи за добу знешкодили 269 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що у Куп'янську під час ексгумації тіла загиблої мешканки міста російські окупанти відкрили вогонь.

Вночі 20 листопада окупаційні війська обстріляли із реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії чотири громади на Дніпропетровщині. Тільки у Нікополі по житлових кварталах вдарило щонайменше 40 російських снарядів, постраждав 59-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: