Обстріли Донеччини: поранено ще троє мирних жителів

Читать на русском
Російські військові за добу обстріляли кілька населених пунктів на Донеччині. Постраждали троє людей.
ілюстративне фотоt.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські військові за добу обстріляли кілька населених пунктів на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки троє цивільних отримали поранення.

Про це повідомив у Telegram голови Донецької ОВА Павло Кириленко.

Росіяни ведуть наступальні дії на двох напрямках – зведення ГенштабуЗСУ відбили атаки росіян в районах населених пунктів Бахмут, Білогорівка, Курдюмівка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Первомайське, Підгородне, Спірне, Стельмахівка та Яковлівка Донецької області.

«За 20 листопада стало відомо про 3 цивільних, поранених росіянами: 2 у Бахмуті та 1 у селі Костянтинівка», – написав він у Telegram.

Всього з початку повномасштабної війни через російську агресію в Донецькій області загинули 1216 осіб, ще 2616 отримали поранення. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, у Куп'янському районі Харківщини 19 листопада двоє людей отримали тяжкі травми внаслідок обстрілів з боку окупантів. Ворог вдарив ракетами С-300. Під завалами двоповерхового житлового будинку у смт Шевченкове у Куп'янському районі знайшли тіло загиблої жінки.

17 листопада окупанти завдали по Вільнянську Запорізької області ракетного удару. Одна з ракет влучила у двоповерховий житловий будинок, загинули всі 10 осіб, які там мешкали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: