Маляр розповіла, чи наразі є загроза повторного наступу з Білорусі

Читать на русском
Наразі на кордоні Білорусі з Україною знаходиться недостатня кількість ворожих сил для наступу, але такий варіант може бути запасним у росії.

Наразі на кордоні Білорусі з Україною знаходиться недостатня кількість ворожих сил для наступу, але такий варіант може бути запасним у росії.

Про це йдеться у заяві заступника міністра оборони України Ганни Маляр в ефірі телемарафону.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

За її словами, у Білорусі фіксують рух техніки та особового складу, який відбувається там від початку повномасштабної війни. Зараз одну техніку вороги перекидають звідти до росії, а іншу – до Білорусі.

«Чи є загроза (нового нападу з Білорусі – ред.)? Це війна і росія так само, як і ми припускаємо всі можливі сценарії. Те, що це може бути запасним варіантом, планом Б чи В – це можливо. Але з погляду того, що повідомляють військові, говорити прямо на сьогодні не можна, що там накопичено достатньо сил, щоб зараз відбулося вторгнення. Водночас не можна й заперечувати дану можливість. Тому наші збройні сили перебувають у стані готовності», - наголосила Маляр.

Раніше британський полковник розповів, чи зможе Білорусь напасти на Україну.

Бійці Збройних Сил України звернулися до військовослужбовців об'єднаного угруповання військ Білорусі та росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: