Німеччина передала нову партію військової допомоги для ЗСУ: що туди увійшло

Читать на русском
Німеччина передала нову партію військової допомоги для України. Туди увійшли боєприпаси, запчастини для зброї, автівки та інше.
Ілюстративне фотоФото – AFP

Німеччина надала Україні нову партію військової допомоги.

Про це йдеться на сайті Федерального уряду країни.

Відомо, що до нового пакету увійшли боєприпаси для реактивної системи залпового вогню MARS II та три великовантажні напівпричепи M1070 Oshkosh. Також передали 17 автівок для прикордонників.

«Все, крім…»: яку військову допомогу досі відмовляється надавати Україні ЗахідСоюзники все ще відмовляються надавати Україні західні танки та винищувачі, а також інше озброєння. Докладніше – на інфографіці.

Крім того, німецька українські військові отримають від Німеччини 10 датчиків захисту від дронів та 20 спеціальних приладів для електронних пристроїв для захисту від безпілотників. Разом з тим до списку увійшли 116 польових обігрівачів.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення рф Німеччина передала Україні 30 зенітних самохідних установок Gepard.

Під час візиту до Києва у суботу, 19 листопада, прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував новий пакет військової допомоги Україні, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: