На сході зафіксували майже 400 ворожих обстрілів з початку дня – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що на сході російські окупанти протягом дня здійснили майже 400 обстрілів. Також він розповів, що енергетики цілодобово займаються відновлювальними роботами.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що кількість ворожих обстрілів на Донбасі залишається дуже великою.

Про це він заявив у вечірньому відеозверненні.

За словами глави держави, найбільш жорстокі бої залишаються у Донецькій області. на Луганщині українські військові просуваються потроху вперед із боями. Загалом на сході протягом дня 20 листопада зафіксували майже 400 обстрілів.

Україні вдалося переграти рф в інформаційному просторі – ЗеленськийУкраїні вдалося переграти російську федерацію в інформаційному просторі. Таку думку під час свого звернення до студентської спільноти Ірландії висловив президент України Володимир Зеленський.

Крім того, на півдні українські захисники тримають оборону та знищують потенціал окупантів.

Також цілодобово тривають відновлення мереж і технічних можливостей постачання, розмінування ліній електропередачі та ремонти .

«Цього вечора стабілізаційні відключення є в 15 областях і в Києві також. Найбільше – Вінниччина, Сумщина, Полтавщина, Хмельниччина, Франківщина, Київщина і столиця. Робимо все можливе й неможливе, щоб повернути нормальність життя Одесі, Харкову та всім нашим містам і громадам», – зазначив Зеленський.

Президент також згадав, що у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Він подякував людям, які працюють на землі, які забезпечують Україну та світ найнеобхіднішим.

«Чи був колись міжнародний контекст у цього дня? Цьогоріч він точно є. Цьогоріч багато хто у світі побачив, наскільки вагомим є внесок українців у глобальну продовольчу безпеку. Життя мільйонів людей у різних країнах безпосередньо залежить від нашого аграрного сектору», – підсумував глава держави.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак приїхав до України у суботу, 19 листопада. Британський політик провів зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Також 18 листопада Володимир Зеленський провів телефонні переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: