ЗСУ ліквідували окупантів та ворожу техніку на Кінбурнській косі

Читать на русском
На Кінбурнській косі та біля Олешок українські військові знищили десятки російських загарбників, а також ворожу техніку.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники обстріляли позиції російських загарбників на Кінбурнській косі та лівому березі Дніпра.

Про це повідомив спікер ОК «Південь» Владислав Назаров у Telegram.

Відомо, що ракетно-артилерійські підрозділи виконали 33 вогневих завдання на півдні. На Кінбурнській косі вразили район зосередження живої сили, озброєння та техніки росіян. Ззвідти вони обстрілювали портові буксири та зернові баржі у Дніпро-Бузькому лимані.

Окупанти тримають Херсон під вогневим контролем, є загиблий – ОК «Південь»Російські військові продовжують тримати під вогневим контролем Херсон. Під час одного з обстрілів загинув мирний мешканець.

Саме на Кінбурнській косі вдалося ліквідувати 7 окупантів та 2 одиниці авто-бронетехніки. Також було зруйновано пункт базування противника.

За попередніми даними, на лівому березі Дніпра бійці ЗСУ знищили 26 загарбників та 2 танки росіян біля Олешок.

Нагадаємо, українським військовослужбовцям вдалося знищити склад російських окупантів у Чаплинці Херсонської області, що знаходиться неподалік тимчасово окупованого Криму.

Втрати російської армії за добу 17 листопада становлять приблизно 350 осіб, найбільше на Лиманському та Авдіївському напрямках. З початку повномасштабної війни у лютому росія втратила вже 83 тисячі 460 військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: