ЗСУ знищили 2 ударні дрони окупантів на Херсонщині

Читать на русском
Українські військові на півдні збили 2 дрони російських загарбників, а також поранили 5 росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники у середу, 16 листопада, на південнобузькому напрямку знищили техніку та безпілотники російських загарбників.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ЗСУ зі стрілецької зброї знищили у Бериславському районі Херсонської області 2 ударні дрони ворога. Йдеться саме про БПЛА типу «Ланцет» і «Zala».

Росія вже зазнала вдесятеро більше втрат, ніж Україна – ЗеленськийРосія втратила з початку повномасштабної війни удесятеро більше своїх солдатів, ніж Україна.

Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи відправювали 45 вогневих завдань. Зокрема, було поранено 5 окупантів, а також знищено 3 одиниці авто-бронетехніки.

«Противник продовжує облаштування оборони на різних її рубежах (зони відповідальності – ред.), вишукує способи налагодити логістику на лівому березі річки Дніпро в обхід вогневого контролю Сил оборони», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом доби війська рф активно використовували РСЗВ. Тим часом ЗСУ знищили залізничний міст у Чернігівці Запорізької області, аби завадити ворогові використовувати його у своїх цілях.

Російська армія 15 листопада втратила 630 військовослужбовців, найбільше на Лиманському, Авдіївському та Бахмутському напрямках. З початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати росії склали 82 тисячі 710 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: