У визволеному Бериславі підірвалося авто з цивільними, є загиблі та поранені

Читать на русском
Автомобіль наїхав на вибухонебезпечний предмет. Подія трапилась неподалік міста Берислав. На жаль, є загиблі та поранені цивільні люди.
Ілюстративне фотоЦензор.нет

Під визволеним Бериславом на Херсонщині внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі підірвалося авто з цивільними. Є загиблі та поранені.

Про це голова Бериславської РДА Володимир Літвінов повідомляє у Telegram.

«18 листопада зафіксовано наїзд автомобіля на вибухонебезпечний предмет. Подія трапилась неподалік міста Берислав. На жаль, є загиблі та поранені цивільні люди», - йдеться у повідомленні.

При цьому, Літвінов нагадав, що російські окупанти залишили після себе багато мін та розтяжок та попросив утриматися від поїздок тими шляхами, які ще не перевірені спеціалістами.

Нагадаємо, двоє дітей підірвалися на снаряді біля свого дому на Салтівці у Харкові. Стан двох підлітків, що підірвалися на касетному боєприпасі, середній. Вони залишаються у харківській лікарні. Раніше на Харківщині підірвалися на міні дорожники.

Напередодні українським військовослужбовцям вдалося знищити склад російських окупантів у Чаплинці Херсонської області, що знаходиться неподалік тимчасово окупованого Криму.

Відомо, що російські військові продовжують тримати під вогневим контролем Херсон. Під час одного з обстрілів загинув мирний мешканець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: