На Донеччині відпрацювали алгоритм дій на випадок ядерного удару

Читать на русском
У Донецькій області відпрацювали алгоритм дій на випадок ядерного удару військ Росії по регіону.

У Донецькій області відпрацювали алгоритм дій на випадок ядерного удару військ росії по регіону.

Про це повідомили в Донецькій обласній військовій адміністрації.

«Алгоритм дій на випадок ядерного удару по Донеччині відпрацювали сьогодні в дистанційному режимі під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка», - йдеться у повідомленні.

«Завжди є небезпека»: путін зізнався, чи зважиться на ядерний удар по УкраїніЛідер країни агресора володимир путін запевнив, що нібито «росії не потрібен ядерний удар по Україні, сенсу немає – ні політичного, ні військового».

За легендою навчань, росіяни застосували тактичну ядерну зброю проти одного з інфраструктурних об'єктів області.

Кириленко зазначив, що всі профільні департаменти ОВА та місцевих адміністрацій, рятувальники, поліцейські та медики мають чітко знати, як діяти за таких умов, із урахуванням особливостей використаної зброї та погоди.

«Маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, адже загнаний щур зі свого бункера може віддати навіть найбожевільніший наказ. У такому разі реагувати потрібно буде швидко та злагоджено: для цього і потрібні своєчасні навчання», - наголосив глава ОВА.

В ОВА акцентували, якою б не була небезпека, хороша підготовка та чіткі злагоджені дії здатні максимально мінімізувати її наслідки.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв погрожує ядерним ударом по Україні у разі її перемоги у війні.

При цьому раніше володимир путін стверджував, що «росії не потрібен ядерний удар по Україні» – у цьому немає ні політичного, ні військового сенсу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: