Нова Зеландія направить 66 військовослужбовців до Британії для проведення навчань ЗСУ

Читать на русском
Влада Нової Зеландії направить ще 66 своїх військових до Британії для проведення навчань бійців ЗСУ.

Влада Нової Зеландії направить ще 66 своїх військових до Британії для проведення навчань бійців ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Збройних Сил Нової Зеландії.

«Професіоналізм, самовідданість та цілеспрямованість нашого персоналу визнали наші партнери, і вони продовжуватимуть роботу з метою вплинути на здатність України захищатися», - заявив командувач Об'єднаних сил Нової Зеландії контр-адмірал Джим Гілмор.

Зброя тероризму: як Україна може боротися з іранськими БПЛАПро те, як Україна дешево та досить ефективно може боротися з іранськими безпілотниками Shahed-136 – у матеріалі Слово і діло

За його інформацією, збройні сили країни продовжуватимуть відігравати свою роль у міжнародних зусиллях щодо підтримки оборони України після вторгнення рф. Піхотна навчальна група чисельністю до 66 військовослужбовців Нової Зеландії відправлять до Великої Британії на навчання військовослужбовців ЗСУ. Розгортання має завершитись до 31 липня 2023 року.

Відомо, що 135 військовослужбовців Нової Зеландії вже направлено до Британії та Європи для підтримки ЗСУ. Дві піхотні навчальні групи повернуться до Нової Зеландії у грудні. Основну частину третьої піхотної навчальної групи буде розгорнуто у січні, а навчання почнеться незабаром після прибуття до Британії.

Нагадаємо, у понеділок, 14 листопада, ЄС офіційно запустив тренувальну місію для українських бійців, у рамках якої буде підготовлено до 15 тисяч військових.

5 жовтня на території Великої Британії та Північної Ірландії розпочалася підготовка базового рівня молодших командирів Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: