У Британії стартувала підготовка молодших командирів ЗСУ

Читать на русском
На території Великої Британії та Північної Ірландії розпочалася підготовка базового рівня молодших командирів ЗСУ.

На території Великої Британії та Північної Ірландії розпочалася підготовка базового рівня молодших командирів Збройних сил України.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у середу, 5 жовтня, у Facebook.

Війна в Україні показала, що навчання не допомогли армії рф проводити складні операції – британська розвідкаРосійські військові навчання більше спрямовані на те, щоб справити враження на російських лідерів та міжнародну аудиторію. Війна в Україні показала, що практичної користі для армії мало від них.

«Даний курс розроблено на основі української програми навчань сержантського складу із врахуванням бойового досвіду Збройних Сил України. Він передбачає заняття з лідерства, психологічної, методичної, вогневої, технічної та тактичної підготовок, а також міжнародного гуманітарного права. Тренування проводяться українськими та британськими інструкторами із залученням іноземних зразків озброєння та військової техніки», – сказано в повідомленні.

Після успішного завершення навчання військовослужбовців буде призначено на посади командирів відділень до підрозділів різних родів військ.

У Генштабі зазначили – цей курс розширив існуючу програму навчань на території Британії, яка передбачала лише базову загальновоєнну підготовку українських військових.

Нагадаємо, особовий склад полку Королівських повітряних сил ЗС Сполученого Королівства проводить тренування для майже 10 тисяч українських військових у Великій Британії.

Іспанська армія приєднається до процесу навчання українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: