ЗСУ уразили чотири райони зосередження ворога на лівому березі Дніпра

Читать на русском
Українська авіація завдала ударів по чотирьох районах зосередження ворожої живої сили, озброєння та техніки на лівому березі Дніпра.
defence-ua.com

Українська авіація завдала ударів по чотирьох районах зосередження ворожої живої сили, озброєння та техніки на лівому березі Дніпра.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Facebook.

Російські військові протягом 13 листопада продовжували облаштовувати оборону на лівому березі Дніпра та намагалися створити додаткові рубежі оборони, щоб утримати зайняті рубежі. Загарбники і далі обстрілюють деокуповані населені пункти вздовж правого берега Дніпра із застосуванням авіації, важкої артилерії, реактивних систем залпового вогню та мінометів.

У неділю росіяни завдали удару двома ракетами Х-31 в Бериславському районі Херсонської області. Люди не постраждали. По Марганецькій громаді Нікопольщини ворог двічі вдарив «Ураганом». Тут також обійшлося без постраждалих.

Своєю чергою українська авіація уразила чотири райони зосередження ворожої живої сили, озброєння та техніки на лівому березі Дніпра. Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 33 вогневі завдання.

«Наразі підтверджено результати ворожих втрат у кількості 40 рашистів, сім одиниць автобронетехніки. Решта результатів дорозвідуються», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові на аеродромі в Чорнобаївці, що на Херсонщині, знищили рідкісний екземпляр РЛС російської армії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: