Залужний назвав напрямки фронту із найнапруженішими боями

Читать на русском
ЗСУ, незважаючи на запеклий опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку.
Ілюстративне фото

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний назвав напрямки фронту, на яких станом на 14 листопада окупанти найактивніше атакують.

Про це головнокомандувач ЗСУ повідомляє у Telegram.

Як зазначається, про це він розповів у телефонній розмові з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

«Ситуація на фронті стабільна та контрольована. Сили оборони, незважаючи на запеклий опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку», - повідомляє Залужний.

Операція щодо звільнення Херсона розпочалася з вересня – ЗалужнийОперація українських військових зі звільнення Херсона тривала із вересня цього року. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у Telegram.

Згідно зі словами головнокомандувача, російські окупанти активно атакують на рубежах Білогорівка-Соледар-Бахмут-Майорськ та Авдіївка-Опитне-Водяне-Піски-Мар'їнка-Павлівка, але успіху не мають. При цьому, ЗСУ тримають оборону завдяки стійкості передових підрозділів та боєздатним резервам.

«Генеральний штаб Збройних Сил України продовжує концентрувати зусилля на досягненні стратегічних завдань щодо стабілізації обстановки у певних операційних зонах, ведення подальших наступальних дій з метою деокупації всієї країни та недопущення прориву супротивника на дільницях ймовірного наступу», - наголосив він.

Нагадаємо, що війська росії в понеділок, 14 листопада, вкотре атакували критичну інфраструктуру України - цього разу під удар потрапило одне з підприємств на Сумщині.

Раніше у Генштабі повідомили, що ЗСУ атакували більш ніж 20 місць дислокацій російських військових.

Також стало відомо, що у неділю, 13 листопада, бійці ЗСУ поновили контроль над селом Макіївка Красноріченської громади Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: