Із Запоріжжя вже евакуювали людей після ракетного удару

Читать на русском
Із Запоріжжя вже евакуювали людей після того, як російські загарбники вдарили по одному з районів ракетою, яка оснащена касетним снарядом.
Евакуація з ЗапоріжжяФото – Нацполіція

У Запоріжжі вже провели евакуацію населення після того, як російські окупанти вдарили по місту ракетою «Іскандер-К» із касетним снарядом.

Про це повідомляє поліція Запорізької області у Facebook.

Відомо, що у безпечні місця вивезли 29 мирних мешканців. Ще 59 осіб евакуювалися самостійно.

Росія замовила нову партію новітніх гіперзвукових ракет – ЗМІМіноборони рф підписало додатковий контракт на виробництво кілька десятків гіперзвукових ракет Циркон.

«Вибухонебезпечні елементи розсипалися серед житлового масиву. Через те, що касети можуть здетонувати у будь-який момент, проведено тимчасову евакуацію населення. Інформація про пошкодження чи руйнування об’єктів інфраструктури, а також щодо загиблих чи постраждалих не надходила», – йдеться у повідомленні.

Вибухи у місті пролунали близько 16:30. У зоні ураження опинилися кілька вулиць одного району. На місці інциденту працюють вибухотехніки.

Нагадаємо, у суботу, 12 листопада в Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Це була робота протиповітряної оборони.

Також російські окупаційні війська обстріляли з «Градів» селище Горностаївка на Херсонщині, внаслідок чого пошкоджені 10 будинків та є дві загиблі серед цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: