Росія замовила нову партію новітніх гіперзвукових ракет – ЗМІ

Читать на русском
Міноборони рф підписало додатковий контракт на виробництво кілька десятків гіперзвукових ракет Циркон.
Фото ТАСС

Міноборони рф підписало додатковий контракт на виробництво кілька десятків гіперзвукових ракет «Циркон».

Про це повідомляє російське видання ТАСС.

За інформацією російських пропагандистів, в додатковому контракті йдеться про кілька десятків ракет, які мають виготовити у 2023 році.

«Російське військове відомство замовило у промисловості додаткову партію новітніх гіперзвукових ракет «Циркон», – йдеться в повідомленні.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Проте Міноборони рф офіційно наразі про це не повідомляло.

Наразі мало що відомо про крилату ракету «Циркон». Раніше президент рф володимир путін заявляв, що нова зброя здатна вразити практично будь-яку точку світу та розвиває швидкість у понад 9,5 тисячі кілометрів на годину.

Зауважимо, випустивши неймовірну кількість ракет по Україні, окупанти не можуть собі дозволити часто випускати такі самі залпи, як, наприклад, 10 жовтня. Тому вони накопичують свій запас, щоб у певний момент завдати удару.

Спікер командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що російські військові можуть завдати чергового масованого ракетного удару по Україні під час саміту «Великої двадцятки», який пройде на Балі 15-16 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: