Вибухи у Запоріжжі: в місті евакуюють людей після падіння касетних снарядів

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішньої атаки по Запоріжжю, в одному з житлових районів міста впали нерозірвані касетні снаряди.
t.me/kurtievofficial

У Запоріжжі розпочалась евакуація людей із шести будинків, поблизу яких сьогодні впали нерозірвані касетні снаряди ракетного комплексу «Іскандер-К».

Про це в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомляє в Телеграмі.

«Внаслідок сьогоднішньої атаки по Запоріжжю, в одному з житлових районів міста впали нерозірвані касетні снаряди. В зоні можливої детонації нерозірваних снарядів знаходяться 6 житлових багатоквартирних будинків. Ми вже розпочали евакуйовувати звідти людей», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю загинула людина – міськрадаУ ніч на неділю, 6 листопада, війська рф завдали удару по Запоріжжю, в результаті обстрілів загинула одна людина.

Як зазначається, частина мешканців виїхали самостійно, частину вивозять муніципальним транспортом до найближчих територіальних інформаційних центрів. Там людей годують та за потреби надають їм медичну допомогу. Наразі заплановано, що тимчасова евакуація триватиме до неділі, 13 листопада.

Наразі будинки та прилегла до них територія знаходяться під наглядом співробітників Нацполіції.

Нагадаємо, що сьогодні ввечері російські окупанти обстріляли місто Запоріжжя, випустивши снаряд із ракетного комплексу «Іскандер-К».

Ракета була нашпигована 54-ма касетними зарядами. Вони не розірвались і впали в одному зі спальних районіі міста поблизу 6-ти житлових будинків.

Раніше спікер командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що російські військові можуть завдати чергового масованого ракетного удару по Україні під час саміту «Великої двадцятки», який пройде на Балі 15-16 листопада.

Також ми повідомляли, що Міноборони рф підписало додатковий контракт на виробництво кілька десятків гіперзвукових ракет «Циркон».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: