Війська рф вдарили ракетами С-300 по Запорізькій області

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці завдали ракетного удару по одному із сіл Запорізького району. Постраждав приватний сектор та ферма.

Російські окупанти сьогодні вранці завдали ракетного удару по одному із сіл Запорізького району. Постраждав приватний сектор та ферма.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух та заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у вівторок, 8 листопада, у Telegram.

Російські запаси ракет для атак України закінчуються, але на допомогу прийде Іран - The EconomistЗ появою іранських балістичних ракет рф може подвоїти свої атаки. Зараз застосування балістичних ракет проти України стримується їх відчайдушним дефіцитом

«російські терористи сьогодні о 4:30 ранку завдали ударів по Запорізькій області. Під прицілом було село Лежине. Накривали із ЗРС С-300. Також під обстрілами була Степненська ОТГ Запорізького району. Там від ракет постраждав приватний сектор. А також фермерське господарство. Добре, що немає ні поранених, ні загиблих», - повідомив Тимошенко.

Всього за добу в регіоні було зафіксовано 74 обстріли, з яких 58 припали на об'єкти цивільної інфраструктури в 17 населених пунктах, зазначив чиновник.

Нагадаємо, 7 листопада вранці війська рф випустили чотири ракети по Краматорську. 6 листопада внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю загинула людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: