Київ та ще вісім областей переводять на екстрені відключення світла

Читать на русском
У Києві та восьми областях 12 листопада розпочинаються аварійні відключення електроенергії через зростання навантаження на енергосистему.
фото УНІАН

У суботу, 12 листопада, у Києві та восьми областях розпочинаються аварійні відключення електроенергії через зростання навантаження на енергосистему. Графіки погодинних відключень вже не є актуальними.

Про це повідомили в Укренерго.

Кулеба про відключення електрики: «Найкращий час, щоб кохатися і насолоджуватися життям»Глава МЗС Кулеба вважає, що народжуваність в Україні зросте через постійні відключення електрики.

«Наразі додатково застосовано аварійні відключення споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Житомирській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях», – йдеться у повідомленні.

В Укренерго наголосили, що це тимчасовий вимушений крок для збалансування енергосистеми. Після стабілізації ситуації у цих регіонах продовжать діяти планові відключення.

В усіх інших регіонах України відключення поки що не плануються.

Нагадаємо, сьогодні анонсувалися планові відключення у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Як відомо, росія зруйнувала близько 40% усієї енергетичної інфраструктури України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: