ЗСУ повідомили про звільнення ще двох сіл на Херсонщині

Читать на русском
Збройні сили України взяли під свій контроль село Борозенське та Чкалове Херсонської області.
facebook.com/Bohun.Brigade

Збройні сили України у четвер, 10 листопада, взяли під свій контроль село Борозенське та Чкалове Херсонської області.

Про звільнення села Борозенське повідомила перша окрема бригада спецпризначення імені Івана Богуна на своїй Facebook-сторінці та виклала відповідні фото.

Відступ армії рф з Херсона: Залужний розповів, чого досягли ЗСУ за місяць важких боївУкраїнські військові з 1 жовтня до сьогодні повернули контроль над 41 населеним пунктом на Херсонщині. Тому так званий відхід армії росії - це результат зусиль та боротьби ЗСУ.

«Село Борозенське під контролем ЗСУ. Підрозділи першої окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна вже звільнили цей населений пункт і просуваються далі на південь», – йдеться у повідомленні.

Згодом у мережі з'явилося відео українських військових у селі Чкалове на Херсонщині.

Зазначимо, офіційних заяв від Генштабу ЗСУ наразі не було оприлюднено.

Нагадаємо, українські військові 10 листопада повідомили про звільнення від російських окупантів населеного пункту Снігурівка Миколаївської області. У Миколаївській ОВА прокоментували цю інфоомацію.

9 листопада стало відомо, що росія збирається відвести свої війська з Херсона та «зайняти оборону лівим берегом річки Дніпро в Херсонській області».

Аналітики заявили, що відступ російських військ став наслідком успішних операцій ЗСУ. Західні ЗМІ назвав такий крок рф однією з найбільших невдач у війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: