Кім прокоментував інформацію щодо звільнення Снігурівки

Читать на русском
Голова Миколаївської ОВА закликав дочекатися офіційних повідомлень від Генштабу ЗСУ, але дав зрозуміти, що Снігурівка звільнена.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім на тлі інформації про звільнення Снігурівки заявив, що все ж таки варто дочекатися офіційних повідомлень від Генштабу ЗСУ. Але зараз представники влади району вже близько та готують допомогу для міста.

Про це він розповів в ефірі телемарафону у четвер, 10 листопада.

Відступ із Херсона є однією з найзначніших невдач росії у війні – NYTВідступ російської армії з Херсона є серйозним поворотом у війні в Україні та однією із найзначніших поразок рф. Але рішення дозволяє уникнути панічної втечі армії, як було у Харківській області у вересні.

«Ми чекатимемо на офіційні повідомлення від ЗСУ. Від себе скажу, що зараз представники влади району вже, скажімо так, близько. Щоб не відкривати всіх карт: ми готуємо гуманітарну допомогу, фури з їжею, «Старлінками», генераторами. Ми відразу надсилатимемо допомогу людям, які довго були під окупацією. Я теж хочу з вами всім поділитися, але маю чекати офіційних підтверджень. Але я знаю, що все гаразд», – сказав він.

Кім уточнив, що гуманітарну допомогу до Снігурівки планують відправити завтра вранці.

Нагадаємо, українські військові 10 листопада повідомили про звільнення від російських окупантів населеного пункту Снігурівка Миколаївської області.

9 листопада стало відомо, що росія збирається відвести свої війська з Херсона та «зайняти оборону лівим берегом річки Дніпро в Херсонській області».

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію на півдні, заявив, що ніхто не робить «жестів доброї волі», все виборюють ЗСУ в битвах з ворогом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: